Fontos tudnivalók

MIDI F500S keltetőgép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós páraszabályzással rendeklező Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI

429 990 Ft

Modell MIDI F500S
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, kínai, lengyel stb, mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen. A külföldi nem segít ha baj van. Nem is tudna. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve, jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt "FONTOS TUDNIVALÓ"inkat. Szánjon rá 3 percet, a saját érdekében! 

MIDI F500S keltetőgép.

Ezek a gépek az automatikus hőmérsékletszabályzáson és forgatáson túl a páratartalmat is mérik és szabályozzák.

Összetett biztonsági rendszerük és belső világításuk is van.

Az S a típusjelben azt jelenti, hogy a gép a páratartalmat is méri, és automatikusan szabályozza is. Az F az automatikus tojásforgatás jele.

A “MIDI” sorozat keltetőgépeinek gépháza 19 mm falvastagságú ragasztott szendvicspanelekből készül (kívül-belül polisztirol lemez, közötte extrudált poliuretánhab hőszigeteléssel).

A panelek illesztései vízmentesen tömítettek. A gépház gumilábakon áll.

A gép belsejében lévő központi ventilátor légkeveréssel végzi az egyenletes hő elosztást, és egyben a gép átszellőzését is biztosítja. A ventilátor intenzív légáramában van elhelyezve a keltető-tér fűtését ellátó csőfűtőtest.

A vezérlő doboz oldalán van elhelyezve az üzemi kapcsoló, evvel indítjuk a gép összes további funkcióit, a légkeverő ventilátort, a fűtés és páratartalom szabályzást, forgatást, belső világítást, stb.

A kezelőlapon van a hőmérsékletszabályzó, mellette a páratartalom szabályzó kijelzője. Alattuk a kezelő és beállító gombok. Az utolsó érintés után néhány másodperccel a kijelző visszavált, veszi és végrehajtja az új beállítást.

A gép nyitott ajtóval nem üzemel! Az ajtónyitást egy érzékelő kapcsoló figyeli és letiltja a ventilátort, a fűtést és a forgatást.

A hőmérséklet beállítást tizedfokos állítási lehetőséggel tudjuk elvégezni. A szabályzó a beállított hőmérsékletet tized C fok pontossággal „behozza” és tartja.

A hőszabályzónak aktív védelmi funkciója is van, a hőmérséklet megemelkedése esetén először letiltja a fűtést, azután beindítja a levegő befúvó ventilátort, hűti a gépet és riasztó hangot is ad!

Távriasztásra is alkalmas.

Az automatikus páratartalom-szabályzó a relatív páratartalmat méri és írja ki, és a párologtató tárcsák forgatásával emeli a keltetőtér páratartalmát.

Ha a gép működése során esetleg áramkimaradás van, akkor a gép leáll, de az áramszünet után újra visszaáll a beállított értékekre. Nem "felejti" el a beállított értékeket.

Az utolsó három nap a bujtatási szakasz. Amikor oda érünk, akkor át kell tálcázni a tojásokat a bujtató tálcába, abban kelnek ki, nem maradhatnak a billentő tálcákban!

A legjobb, ha másik gépben bujtatunk, mert a bujtatás fertőzés veszélyes üzem, utána takarítás, fertőtlenítés következik.

 

A gép a légkeverős szekrényes gépek családjába tartozik, az ennek megfelelő technológiai adatokat vegyük figyelembe.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Ajánlott kiegészítők: Kontroll hőmérő (18 cm-es), Páramérő, Tojáslámpázó, Keltetés szakkönyv

Hasonló termékek