Fontos tudnivalók

MIDI EMU ÉS STRUCC KELTETŐGÉPEK

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

429 990 Ft

Modell MIDI EMU 36S, MIDI EMU 64S, MIDI STR 36S
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

MIDI EMU ÉS STRUCC keltetőgépek.

Az egyszerűbbek MIDI EMU F36, MIDI EMU F64 típusok automatikus hőmérsékletszabályzással, automatikus forgatással, biztonsági hűtéssel rendelkeznek, riasztásra is képesek.

A komolyabb felszereltségi szintű keltetők a MIDI EMU F36S, MIDI EMU F64S az előbbieken túl automatikus páraszabályzással, összetett biztonsági rendszerrel, és belső világítással is rendelkeznek.

A strucc keltetőgép a MIDI STR F36S típus csak a komolyabb felszereltségi szinten készül.

A MIDI STR F36S struccos keltetőkhöz lehet párakicsapó rendszert is csatlakoztatni, avval levihető a páratartalom 30%-ra is.

A bujtatógépek STR B20, EMU B36 és STR B36, EMU B64 típusúak, természetesen az emu ill. strucc tojásokhoz méretezett bujtatótálcákkal.

Használatuk részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Ajánlott kiegészítők: Kontroll hőmérő (14 cm-es), Páramérő, Tojáslámpázó, Keltetés szakkönyv

Hasonló termékek