Fontos tudnivalók

MIDI B360 bújtatógép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI Kézi Manuális páraszabályzós

279 990 Ft

Modell MIDI B360
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, kínai, lengyel stb, mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen. A külföldi nem segít ha baj van. Nem is tudna. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve, jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt "FONTOS TUDNIVALÓ"inkat. Szánjon rá 3 percet, a saját érdekében! 

 

Ez a gép 360 tyúktojás bújtatására alkalmas 3 külön tálcán. A páraszabályozását kivéve teljesen automata.

A bújtatás alatt a tojásokat nem szabad forgatni viszont minden egyéb körülményt biztosítanunk kell pont úgy, mint az előkeltetési fázis alatt. Két eltérésünk van. Az egyik a forgatás hiánya, a másik pedig, hogy a gépet magasabb páratartalmon kell üzemeltetnünk.

A gép így szinte minden paraméterében megegyezik a MIDI F300-as gép paramétereivel a fenti két kivételtől eltekintve.

Ezeknél a termelői kapacitású gépeknél mindenképpen hívjanak fel, nem érdemes kapkodni, segítünk, így ki tudják választani az önöknek legmegfelelőbb megoldást.

Hasonló termékek