Fontos tudnivalók

IPARI KELTETŐGÉPEK

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

0 Ft

Modell PLM 1350, PLM 2100, PLM 4200,
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

IPARI KELTETŐK

Az ipari keltetőgépek sorozatban gyártjuk az árutermelés professzionális, folyamatos üzemeltetésre méretezett keltetőgépeit.

Mindegyik változat önhordó kialakítású, mobil gép, azaz telephelyünkön teljesen üzemkészre szereljük, az üzemeltetés helyszínén csak az elektromos és víz-levegő csatlakoztatás szükséges és máris üzemkész a gép. Így bármikor könnyen áttelepíthetőek.

Sokféle változatban készülnek, lehetségesek egyedi, speciális kialakítású, kombinált géptípusok is.

A gépház 50 mm falvastagságú kívül-belül horganyzott festett acéllemez borítású, poliuretánhab hőszigetelésű hűtőházi szendvicspanelekből készül. A panelok hő-híd mentesen csatlakoznak egymáshoz, az illesztések vízmentesen tömítettek. A gépház impregnált léctalpakon áll.

A gép belsejében lévő központi ventillátor légkeveréssel végzi az egyenletes hőelosztást, és egyben a gép átszellőzését is biztosítja.

A ventilátor intenzív légáramában van elhelyezve a keltetőtér fűtését ellátó csőfűtőtest.

Ha a gép vizes hűtéssel is rendelkezik, akkor a réz hűtőcsövek is a ventilátor légáramában vannak.

Az előkeltető gépek automatikus fordítóművel szereltek. A fordítómű a tojástálcákat +/- 45 fokban tudja elforgatni, a forgatások közti szünet állítható, általában 2 óra.

A keltetőtér páratartalmának biztosítására vízporlasztást, vagy tárcsás párásítót használunk.

A strucctojások keltetésére alkalmas gépek a páratartalom csökkentésre is képesek a levegő előhűtő egység működtetésével.

VEZÉRLÉS: A gép legfontosabb funkcióinak biztosítását programozott mikroprocesszoros elektronika végzi. Világító számlapú LCD kijelzőn kiírja a különböző mért adatokat, a beállítási paramétereket, és azokat eltárolja. Menü rendszerűen felépített programrendszerében nagyon egyszerűen eligazodhatunk, könnyen beállíthatjuk a kívánt értékeket.

A hőmérséklet fűtés-hűtés és a páratartalom szabályzása is automatikus egyensúlykereső (PID) programokkal működik, azaz „behúzza“ a mért értékeket a kívánt szintre. Tizedfokos pontossággal!

A szabályzó a hőmérséklet és a páratartalom adott tűrésen belül tartását is figyeli, aktív vészelhárításra is képes, és, ha a mért értékek bármerre kilépnek a kijelölt biztonsági tartományból, akkor riaszt. A riasztó jelzést  távriasztásra is használhatjuk, azaz a riasztó csengő elhelyezhető távoli kezelő helyiségben, lakásban, stb.

Aktív vészelhárításra is képes a biztonsági rendszer, a hőmérséklet megfutása esetén.

Ha a hőmérséklet a beállítot érték fölé emelkedik +0,2 Cfokkal, akkor megszakítja, letiltja a fűtőáramot, ha ez is kevés volt és tovább emelkedik a hőmérséklet, akkor +0,3 foknál beindítja a finom hűtést (levegő befúvás, vagy vizes hűtőcsöves impulzus hűtés), +0,4 foknál durvább (erőteljesebb ) hűtésre vált. Ha ez sem volt elég, akkor +0,6 foknál riasztó jelzést ad.

A vezérlődoboz oldalán van elhelyezve az üzemi kapcsoló, és a belső világítás kapcsolója.

A gépek a légkeverős szekrényes gépek családjába tartoznak, az ennek megfelelő technológiai adatokat vegyük figyelembe.

A hagyományos baromfifajok keltetésén túl gyártunk strucc, emutojás keltető gépeket is, olyan egyetemes gépeket, amelyek mindegyik faj tojásainak kikeltetésére képesek, gyógyszergyári kísérleti gépeket, különleges klimatikus viszonyokra méretezett gépeket is.

Kapacitásban háromféle nagyságrendben készülnek,1350, 2100 és 4200 db tyúktojásra.

A sokféle variációs lehetőség miatt egyedi árajánlatok szerint készülnek.

Használatuk részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Ajánlott kiegészítők: Kontroll hőmérő (digitális, 14 cm-es mérőszárral), Páramérő, Tojáslámpázó, Keltetés szakkönyv

Hasonló termékek