Fontos tudnivalók

MIDI B600 bújtatógép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI Kézi Manuális páraszabályzós

254.990 €

Modell MIDI B600
Szállítási A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

 Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,kínai,lengyel stb,mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen.A külföldi nem segít ha baj van.Nem is tudna.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

 

Ez a gép 600 tyúktojás bújtatására alkalmas 5 külön tálcán.

A bújtatás alatt a tojásokat nem szabad forgatni viszont minden egyéb körülményt biztosítanunk kell pont úgy mint az előkeltetési fázis alatt. Két eltérésünk van. Az egyik a forgatás hiánya, a másik pedig, hogy a gépet magasabb páratartalmon kell üzemeltetnünk.

A gép így szinte minden paraméterében megegyezik a MIDI F500-as gép paramétereivel a fenti két kivételtől eltekintve.

Ezeknél a termelői kapacitású gépeknél mindenképpen hívjanak fel, nem érdemes kapkodni, segítünk, így ki tudják választani az önöknek legmegfelelőbb megoldást.

Hasonló termékek