Fontos tudnivalók

MIDI F230S keltetőgép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

€ 354990

Modell MIDI F230S
Szállítási A terméket csak személyesen tudja átvenni!
Használati utasítás Letöltés

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

 Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,kínai,lengyel stb,mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen.A külföldi nem segít ha baj van.Nem is tudna.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

Ezek a gépek az automatikus hőmérsékletszabályzáson és forgatáson túl a páratartalmat is mérik és szabályozzák.

Összetett biztonsági rendszerük és belső világításuk is van.

Az S a típusjelben azt jelenti, hogy a gép a páratartalmat is méri, és automatikusan szabályozza is. Az F az automatikus tojásforgatás jele.

A “MIDI” sorozat keltetőgépeinek gépháza 19 mm falvastagságú ragasztott szendvicspanelekből készül (kívül-belül polisztirol lemez, közötte extrudált poliuretánhab hőszigeteléssel).

A panelek illesztései vízmentesen tömítettek. A gépház gumilábakon áll.

A gép belsejében lévő központi ventilátor légkeveréssel végzi az egyenletes hő elosztást, és egyben a gép átszellőzését is biztosítja. A ventilátor intenzív légáramában van elhelyezve a keltető-tér fűtését ellátó csőfűtőtest.

A vezérlő doboz oldalán van elhelyezve az üzemi kapcsoló, és a világítás kapcsolója. A belső világítást az üzemi kapcsoló bekapcsolása nélkül is tudjuk használni. Az üzemi kapcsolóval indítjuk a gép összes további funkcióit, a légkeverő ventilátort, a fűtés és páratartalom szabályzást, forgatást, stb.

A kezelőlapon van a hőmérsékletszabályzó, alatta a páratartalom szabályzó kijelzője. Mellettük a kezelő és beállító gombok. Az utolsó érintés után néhány másodperccel a kijelző visszavált, veszi és végrehajtja az új beállítást.

A gép nyitott ajtóval nem üzemel! Az ajtónyitást egy érzékelő kapcsoló figyeli és letiltja a végrehajtó funkciókat.

A hőmérséklet beállítást tizedfokos állítási lehetőséggel tudjuk elvégezni. A szabályzó a beállított hőmérsékletet +/- 0,2 C fok pontossággal tartja.

Az automatikus páratartalom-szabályzó nedves hőmérsékletet mér (vagy az újabb típusok 2012-től közvetlenül a relatív páratartalmat) és a párologtató tárcsák forgatásával emeli a keltetőtér páratartalmát.

Ha a gép működése során esetleg áramkimaradás van, akkor a gép leáll, de az áramszünet után újra visszaáll a beállított értékekre. Nem “felejti” el a beállított értékeket.

A gép a légkeverős szekrényes gépek családjába tartozik, a gép előkeltető gép, az ennek megfelelő technológiai adatokat vegyük figyelembe.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Hasonló termékek