Fontos tudnivalók

MIDI 140SK keltetőgép

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Szendvicspanelből készült MIDI Kézi Manuális páraszabályzós keltetők

€ 85990

Modell MIDI 140SK

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

MIDI 140SK háztáji keltetőgép.

A kis kapacitású MIDI keltetők használatukban, fűtő egységükben ugyan olyanok, mint a HU típusok.

Két dologban van eltérés:

  1.  A gépházuk sokkal jobb minőségű!A  MIDI keltetők gépháza 2cm falvastagságú PVC lemez borítású hőszigetelő szendvicspanel.Sokkal időt állóbb, sokkal jobban tisztítható, sokkal jobban zár a felső rész az alsóra, nincs fals levegő beáramlás, és így sokkal jobb a belső hő-eloszlás! Ami lényeges a keltetés eredményességében!Ez a géptípus 120-140 tyúktojás keltetésére alkalmas. Lehet benne bármilyen tojást keltetni.Az alsó részbe be kell helyezni a vízzáró fólia bélést, 2 csatornát feltölteni vízzel, majd erre rátenni a fekete tojásrácsot. Erre rakjuk elfektetve a tojásokat. Jelöljük meg a tojások felső pontját ceruzával vagy filc tollal.Tegyük rá a felső részt, ügyelve a pontos illeszkedésre, majd behelyezzük az SK60F fűtőegységet a felsőrész közepén kialakított nyílásba.Csatlakoztassuk a hálózatra, írjuk be a kívánt hőmérsékletet.Néhány óra múlva beáll a kívánt érték.

     

  2. A páramérés, szabályzás sokkal egyszerűbb!A kémlelő ablakon belülre, az üveg és a fémszalag közé helyezhetjük el a páramérőt. (Nem tartozéka a gépnek!)A fűtőegység melletti csappantyúval zárható furaton fújja ki a gép a fáradt levegőt. A levegőnyílás változtatásával tudjuk beszabályozni a kívánt páratartalmat. Ha zárunk a csappantyún, akkor nőni fog a páratartalom, ha nyitjuk a szellőző nyílást, akkor pedig csökken. Mindig csak kicsit változtassunk és várjunk, hogy beállhasson az új egyensúlyi állapot.Másnaptól kezdve reggel és este fél fordulattal forgassuk meg a tojásokat.Az utolsó három napban már nem forgatunk, az a bujtatási szakasz. Még két vízcsatornát töltsünk fel vízzel és a tojásokat fektessük rá a tojásrácsra. Azon kelnek ki a csibék.Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található! 

    Ez a géptípus igen népszerű a méhészek és a terraristák, hűllő keltetők köreiben.

    Készül átlátszó, plexi felső lappal is, látvány keltetőnek, állatkertekbe, kiállításokra bemutató gépnek.

Hasonló termékek